Kommunikation

Nyhet hos Påhlmans Handelsinstitut

Nu utökar vi vårt utbud med onlinekursen "Projektledning och agila metoder".

Du lär dig att arbeta med traditionell projektledning, agila metoder, samt en kombo av de båda. Verktygen och kunskaperna kan du direkt använda professionellt i din nuvarande och framtida yrkesroll. Du har möjlighet att få certifikat vilket förstärker din cv, och du väljer när du vill börja studera.

Agil betyder snabbrörlig, föränderlig och anpassningsbar. Det innebär att ha ett flexibelt synsätt där du smidigt och snabbt kan göra förbättrande justeringar i projekt.

Lärarna i denna kurs är handplockade från näringslivet:

Henrik Hjelm.jpg

  • Henrik Hjelm är konsult i affärsutveckling, projektledning samt internationalisering och har en lång erfarenhet av projektledning och kundrelationer. Henrik är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm med komplettande studier i psykologi på Stockholms universitet.

Martin Andersson.jpg

  • Martin Andersson är vd, och har doktorerat på Handelshögskolan i Stockholm, med fokus på resultatförbättring i projektverksamheter. Som grundare och vd på ProjectCompanion har han mångårig erfarenhet att hjälpa bolag att strukturera och utveckla sina projekt.

Liknande artiklar