Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Kommunikation

Nyhet hos Påhlmans Handelsinstitut

Kurs16 November 2020
Nu utökar vi vårt utbud med onlinekursen "Projektledning och agila metoder".

Du lär dig att arbeta med traditionell projektledning, agila metoder samt en kombination av dem: verktygen och kunskaperna kan du direkt använda professionellt i din nuvarande och framtida yrkesroll. Möjligheten att ta certifikat vilket förstärker din cv ingår, och du väljer när du vill börja studera.

Agil betyder snabbrörlig, föränderlig och anpassningsbar: detta innebär att ha ett flexibelt synsätt där du smidigt och snabbt kan göra förbättrande justeringar i projekt.

Lärarna i denna kurs är precis som på alla våra kurser handplockade från näringslivet.

Henrik Hjelm.jpg

Henrik Hjelm är konsult i affärsutveckling, projektledning samt internationalisering och har en lång erfarenhet av projektledning och kundrelationer. Henrik är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm med kompletteringar i psykologi på Stockholms universitet.

Martin Andersson.jpg

Martin Andersson är VD, Ek. Dr. Martin har doktorerat på Handelshögskolan i Stockholm, med fokus på resultatförbättring i projektverksamheter. Som grundare och VD på ProjectCompanion har han mångårig erfarenhet att hjälpa bolagets kunder med att strukturera och utveckla sin projektverksamhet.

pageNews.tagsLärare

Liknande artiklar