Utbildning med företagspraktik

Våra yrkesinriktade utbildningar vänder sig till dig som snabbt vill ut i arbetslivet och bli förberedd för de arbetsuppgifter som väntar dig. Vi varvar teori med praktiska övningar och alla lärare är yrkesverksamma inom de ämnen som de undervisar i. Vi ställer höga krav och är mycket noggranna när vi rekryterar våra lärare. Det är deras kompetens och pedagogiska förmåga som har byggt vårt varumärke genom åren.

En viktig del av utbildningen handlar också om att utöka ditt nätverk av kontakter. Förutom motiverade kurskamrater ser vi till så du också får träffa representanter från näringslivet - något du kommer ha stor glädje av efter avslutad utbildning.

Våra utbildningar

Diplomerad Innovationsledare
Diplomerad Junior upphandlare
Diplomerad Key Account Manager
Certifierad Ekonomiassistent, dagtid 
Certifierad Ekonomiassistent, kväll
Certifierad Ekonomiassistent, online
Certifierad Löneadministratör, dagtid
Certifierad Löneadministratör, kväll
Certifierad Löneadministratör med löneengelska, online
Certifierad Researcher

Deltidspraktik på företag

Alla våra studerande har regelbundna möten med vår praktiksamordnare. Tillsammans kommer ni steg för steg fram till vilken typ av praktik som kommer att passa dig bäst. För när den teoretiska utbildningen är klar är det dags att börja tillämpa dina nyvunna kunskaper på en arbetsplats. Din praktikperiod pågår under fyra veckor på deltid. Att söka praktikplats och gå på intervjuer är en del av utbildningen och förbereder dig på att söka jobb, presentera dig själv och känna dig bekväm i intervjusituationer. Du kontaktar själv företagen och bokar tid för intervjuer.

Vår praktiksamordnare har kontakt med både företag och organisationer som vill ta emot praktikanter, och ger individuell rådgivning för att matcha deltagare med passande praktikplatser. Alla deltagare får ett erbjudande om en praktikplats.

Vill du gå en utbildning samtidigt som du jobbar?

Många av våra deltidsutbildningar ges både dag- och kvällstid. Här kan du få upp till 15 lärarledda kurstimmar per vecka. Direkt efter det teoretiska blocket på 10–15 veckor får du praktisera dina nyvunna kunskaper under  fyra veckors företagspraktik.

Efter avslutad utbildning får du ett kursintyg, förutsatt att du har minst 70% närvaro. Certifieringen ingår i kursavgiften och erhålls när du godkänts på tentamen efter avslutade kursdelar. När du är klar med utbildningen kan du lägga till på ditt CV både ett intyg på att du klarat de teoretiska studierna och en referens på att du har praktiskt utfört arbetsuppgifterna.

Väljer du att gå en onlineutbildning studerar du i din egen takt, och har tillgång till kursen i upp till 15 månader.

Vill du veta mer om våra utbildningar? 

Välkommen att skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig. 

Utbildning*

Namn*
E-postadress*
Telefonnummer
Meddelande
 

 

  • Välkommen på informationsmöte för våra utbildningar!

    Träffa oss på skolan, bläddra i kurslitteraturen, se våra lokaler och få svar på alla dina frågor.