Maria Törngren, rektor

Några snabba frågor till vår nya rektor Maria Törngren.

Hur känns det att börja på nya arbetet?

Jag har fått en fantastisk start på nya jobbet tack vare alla medarbetare och elever på Påhlmans Gymnasium. Atmosfären är vänlig och välkomnande, det finns en omtanke och ett intresse människor emellan som jag uppskattar och tycker om.

Vad har du för tidigare erfarenhet?

Jag har tidigare arbetat som skolledare i Täby och Rönninge, i kommunal regi, och har stor erfarenhet av både branschnära praktiska och teoretiska program.

Vad är spännande/utmanande i ditt nya uppdrag?

Påhlman Gymnasiums verksamhet är professionell, tidsenlig och attraktiv, och profilen Human business, inom ramen för ekonomi- och samhällsprogrammet, öppnar upp för oändliga möjligheter. Bland annat ett utökat samarbete med branscher och högskolor.

Det som driver mig är vetskapen om att vårt arbete, att utbilda unga människor på väg in i framtiden, är viktigt och gör skillnad.

Vad önskar du att era elever ska få med sig efter utbildningen?

Målet är att varje elev går ut gymnasiet med en examen och med en stark tilltro till sig själv och sin förmåga, att allt är möjligt.

Läs mer om

Samhällsvetenskapsprogrammet