Välkommen till Påhlmans Gymnasium!

Påhlmans Gymnasium är en skola för dig som vill utvecklas och nå dina personliga kunskapsmål. Kanske vill du påverka världen genom eget företagande, samhälls- eller miljöengagemang? Kanske siktar du på vidare studier på Handelshögskolan eller Påhlmans Handelsinstitut? Oavsett dina mål så är Påhlmans en källa till motivation, inspiration och mer kunskap under dina tre år på gymnasiet. En väg mot högre studier kort och gott.

Vi finns i samma hus som Påhlmans Handelsinstitut, som erbjuder näringslivsanpassade utbildningar och YH-utbildningar inom ekonomi, juridik, HR och kommunikation. Det betyder att vi tillsammans kan hjälpa våra elever att bli morgondagens ekonomer, jurister, samhällsvetare och entreprenörer.

 • Ekonomiprogrammet

  Ekonomiprogrammet gymnasium

  Vårt ekonomiprogram handlar mycket om kreativitet och att få lära sig teoretisk kunskap på ett roligt sätt genom att få testa på entreprenörskap och Ung Företagsamhet.

  Läs mer om programmet

 • Samhällsvetenskapsprogrammet

  Samhällsvetenskapsprogrammet Gymnasium

  På det samhällsvetenskapliga programmet färgas undervisningen av vår profil, human business. Detta är vår idé om hur framgångsrikt företagande måste ta hänsyn till så väl ekonomi som miljö.

  Läs mer om programmet

 • Händer på Påhlmans

 • Följ oss på Facebook

   
 • Följ oss på Instagram

   
 • Skolpengen stannar i skolan

  Skolpengen stannar i skolan

  Påhlmans Gymnasium ägs av studieförbundet Medborgarskolan - en ideell organisation som återvintesterar allt överskott tillbaka in i skolverksamheten. 

  Om huvudmannen