• /Global/bilder/kurser/elever-pahlmans15

Om våra kurser

Ekonomi - avancera i yrkeslivet

Är du intresserad av ekonomi? Vi har ett stort utbud av ekonomikurser från grund till avancerad nivå. Du väljer hur långt du vill satsa! Påhlmans tanke är att du stegvis inhämtar kunskaperna inom ekonomi. Du börjar exempelvis med bokföring för att därefter avancera med bokslut.

Juridik

Är du intresserad av en övergripande juridisk grundkurs? Då rekommenderar vi JÖKEN. Kursen har exakt samma upplägg som universitetets. Påhlmans fokus inom juridiken ligger på längre juridiska utbildningar. Idag erbjuds den populära utbildningen Paralegal som dagutbildning på heltid.

Human Resource

Att arbeta inom HR innebär att du är högst involverad i hur ert företag hanterar sin personal. Från det att ni arbetar med rätt profil ut mot arbetsmarknaden, genomför rekryteringar till att de anställda trivs och mår bra på arbetsplatsen. Påhlmans Handelsinstitut erbjuder olika utbildningar inom HR. Samtliga på en kvalificerad nivå för att ge dig rätt kompetens och du blir på så sätt ännu säkrare i din roll. Hör av dig till oss så guidar vi dig genom djungeln av HR-frågor.