Välj startdatum

Officepaketet, online

Ett lätt, enkelt och roligt sätt att lära sig de sex största programmen i Officepaketet!

Anmäl dig idag - måndag 13 augusti!

Saknar du eller vill du förbättra dina kunskaper i Word, PowerPoint, Outlook och Excel? I samarbete med Learnesy erbjuder vi en utbildning i Microsofts programvaror. Pedagogiken bygger på korta lektioner, i genomsnitt 3 minuter, med en tillhörande övningsfil och ett avslutande kunskapstest. Du kommer åt lektionerna från dator, läsplatta eller mobil – när du vill och var du vill.

Efter genomförd kurs tilldelas du ett kursintyg och du kan när som helst logga in för att repetera om det är något du är osäker på eller har glömt. Ditt abonnemang sträcker sig över ett år och innefattar totalt ca 400 pedagogiska videolektioner á 1-3 minuter i HD-kvalité. Du väljer helt enkelt själv vilka lektioner som passar din kunskapsnivå!

Målgrupp
Kursen riktar sig både till dig som är nybörjare och till dig som regelbundet arbetar i programmen men känner att du har mer att lära och få ut av dem.

Kursens mål
Målet med kurserna är att du ska bli en bekväm och effektiv användare av Word, PowerPoint, Outlook och Excel, och göra dem till ett naturligt hjälpmedel både för arbete och privat.

Förkunskaper
Kursen ställer inga krav på förkunskaper.

Kursinnehåll
Word - totalt 65 lektioner i 11 kapitel
PowerPoint - totalt 65 lektioner i 10 kapitel
Outlook - totalt 30 lektioner i 6 kapitel
Excelpaketet - totalt 249 lektioner i tre kurser.

Läs ett detaljerat kursinnehåll genom att klicka på länkarna ovan. Du kan även boka kursdelarna separat.

Kursmaterial
Allt kursmaterial finns på ditt personliga konto som du kommer åt genom att du loggar in på kurssidan.

Tentamen
Alla lektioner åtföljs av ett kunskapstest. När du har svarat rätt på alla prov får du ett diplom som ett intyg på att du har klarat av utbildningen. Efter att du har fått intyget har du fortsatt tillgång till alla lektioner.

Tekniska förutsättningar
Du behöver ha tillgång till dator med uppkoppling mot internet. Kursen baseras på Officepaketet 2013 på svenska. Har du programvarorna på engelska eller en äldre version av programmen är det inga problem du har fortfarande stor nytta av kursen. Har du däremot en Mac-book kan du uppleva större skillnader i gränssnitten.

Frågor?

Du kan alltid kontakta oss på 010-157 64 34 eller info@phi.se