För företag - PHI

Företagsanpassade utbildningar

Påhlmans Handelsinstitut skräddarsyr utbildningar för grupper och företag och vi erbjuder ett stort antal utbildningsmöjligheter anpassade efter just ditt företag. Ni kan till exempel välja mellan att läsa en hel kurs ur vårt ordinarie kursutbud eller en kombination av innehållet från flera olika kurser. Vi kan även låta skräddarsy utbildningar efter era behov.

Påhlmans Handelsinstitut erbjuder en trygg och positiv inlärningsmiljö där ni förvärvar kompetens ni har nytta av i arbetslivet. Vi anpassar kursinnehållet till gruppens kompetensbehov och önskemål. Ni väljer om ni vill att läraren ska komma till er eller om ni vill komma till våra moderna kurslokaler, som ligger centralt vid Odenplan i Stockholm.

Samtliga våra kursledare kommer från näringslivet och högskolan. Detta för att våra kurser skall ligga så nära verkligheten som möjligt och för att ni skall få ut mesta möjliga av er investering. Våra kursledare är duktiga pedagoger med dokumenterade teoretiska kunskaper och praktisk yrkeserfarenhet av de ämnen de undervisar i. De är uppskattade för sin förmåga att förmedla kunskap på ett entusiasmerande sätt.

Har ni frågor eller vill boka ett möte med oss? 

Kontakta oss gärna för att prata vidare om vad som passar just er. 

Telefon 010-157 64 34

E-post info@phi.se