Välj startdatum

Redovisningsengelska, online

English for Finance and Accounting

Individuella starter! Anmäl dig idag och starta imorgon.

Under våren 2014 lanserade vi en ny onlinekurs i engelska som riktar sig till redovisningsekonomer. Den här kursen har löpande starter även under denna höst så du bestämmer själv när du vill börja kursen och i vilket tempo du vill studera. Du får tillgång till interaktivt material bestående av genomgångar via video, nedladdningsbara filer, övningsuppgifter och olika instruktioner genom text och bild.

Kursen hålls av en lärare född och utbildad i England med över 15 års erfarenhet av vuxenutbildning. Du har kontakt i kursen via en studiecirkel/forum och kan även kommunicera via e-post vid behov.

Mål med kursen

  • Att lära sig de viktigaste företagsekonomiska begreppen på engelska
  • Hur man skriver professionell e-post som behandlar frågor angående företagsekonomi och betalningar

Kursinnehåll

 Kursen behandlar viktiga engelska affärstermer som bl.a. rör redovisningsekonomi, bokföring och fakturor. Det finns också en kommunikativ del i utbildningen där kursdeltagaren kommer att lära sig hur man skriver professionell e-post och hanterar frågor som gäller företagsekonomi och betalningar.

Kursen omfattar och motsvarar ca 25 kurstimmar och du kan studera som längst i tre månader.

Förkunskaper

 Gymnasiekompetens i engelska och några års yrkeserfarenhet av att arbeta med ekonomi.

Målgrupp

 

  • Redovisningsekonomer, bokförare, ekonomiassistenter och handläggare som arbetar på internationella företag och som inte har engelska som modersmål.
  • Studerande som är intresserade av en internationell karriär inom företagsekonomi.

Tekniska förutsättningar

Tillgång till dator och vi rekommederar webläsare som Firefox eller Google Chrome. Du måste kunna ladda ner och läsa filer som excel och pdf då det ingår i kursmaterialet.

Frågor 

Om du vill tala med någon är du välkommen att kontakta Adriano Baggio, projektledare, adriano.baggio@phi.se eller 08-457 57 56.

Lärare

  • Andrew Couthard

    Andrew Couthard

    Andrew är född och utbildad i England med över 15 års erfarenhet av vuxenutbildning. Sedan några år tillbaka undervisar han i affärsengelska och löneengelska på våra YH-utbildningar Redovisningsekonom, Lönekonsult och Paralegal. Våren 2014 ansvarar han också för våra engelskakurser online.